Jaké „protirómské nálady“?

Údajně se všelidově zvedají tzv. „protirómské nálady“ a aktivita občanů vůči tomuto etniku se stupňuje. Je to ale jen účelové pojmenování, aby mohla zasáhnout policie a politici měli záminku pro média k odvedení pozornosti od jiných „nálad" obyvatelstva.

Obecně jsem rozzlobený na kohokoliv, kdo se chová stejně, jako nejvyčůranější skupina občanů tohoto státu. Krade a ještě si nechá od státu platit velké peníze. Poznáte z toho, o koho jde? Kdo si žije jako veš v kožichu, nikdo na ni nemůže a všem se směje? Ne? Tak ještě pár příkladů…

Jezdí si luxusními vozy, chlubí se zlatem, značkovým oblečením, celý den se mohou placeně povalovat na pláži u vody nebo sedět v chládku. Navazují kontakty, které jsou jim prospěšné pro páchání trestné činnosti, vedoucí k osobnímu obohacení. Cokoliv jim připadá vhodné, to si dokážou obstarat i za pomoci zákonů této země. A když je náhodou chytí policie, jsou v tom nevinně a jistě to má nějak zvláštně motivovaný, účelový důvod. Hned se jich ujímají skvělí advokáti, co je z toho zkouší jakkoliv vysekat, i kdyby to mělo daňové poplatníky stát cokoliv. Občas se najde nějaký jedinec, co skončí v cele a pak si stěžuje na špatné podmínky ve věznici a malý kontakt se svými dvěma či více ženami, dětmi atd…

Naprostá většina z nich nikdy pořádně skutečně nepracovala a tak ani nemají ponětí o tom, co je to práce. Zato naprosto přesně vědí, na co mají nárok a dokonale znají ty zákony, které potřebují.

Rozdíl je jen v tom, že jedni sází na imunitu a druzí na svou příslušnost. Z mého pohledu je to jedna verbež u které nikdy nevíte, jakou novou fintu vymyslí, aby si dál mohli žit tak, jak chtějí a nemuseli se příliš namáhat.

No a závěrem je potřeba i zdůraznit, že proti oběma skupinám se začíná zbytek obyvatel bouřit téměř stejně a oběma skupinám pomáhá tyhle bouře korigovat policie, protože je na to nějaký zákon. Bohužel ve finále jsou právem naštvaní, slušní obyvatelé ti, co odcházejí s prohrou z téhle hry. Obě jim vysmívající se skupiny se jen otřepou a zítra začnou nanovo. 

Pokud mám nějakou „proti-náladu“, pak v tom nejsou jen jedni „cizopasníci“. Proti jakýmkoliv takovým spoluobčanům se veřejně klidně budu ohrazovat a vyzývat k nějakému řádnému řešení.     

P.S. Jen se obávám, že ten špatný budu zase jen já a všichni slušní, poctiví a velmi naštvaní lidé téhle země. Apriori - kdyby politici dělali svou práci dobře, nemusel by být problém ani s nimi a ani s nějakým etnikem.

Autor: Aleš Baloun | sobota 10.8.2013 7:30 | karma článku: 40,53 | přečteno: 2492x